BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 15 January 2014

saya ikhlaskan hati sya melepaskan awk :(


assalamualaikum wbt :) awk smua dlm blog ni smua bkaitan dngan awk..suka duka sy smua sy tulis dlm blog ni..sy xdk tmpat mgadu..blog ni ja tmpat sy ketawa dan menangis..awk mlm smlm mgkin yg terakhir sya dngar suara awk,,msg nga awk..sdh hati ni xtau nk gmbar mcm mna..lpas kptusan tu sy mcm owg bengong yg xdk perasaan..smlm puas nangis,,skit sngat dada ni..sya tahu awk pon sdh,,tp awk tpaksa kan??sy xsalahkan awk,,mgkin ada hikmah tok smua ni..awk seorang lelaki yg baik..awk taat pada mak ayah awk..sbb tu ALLAH ptuskan hubungan kita,,sbb mgkin ALLAH nk jodohkan awk dngan pompuan yg sma baik dngan awk..awk insyaallah sy merelakan hati melepaskan awk..sbb tu yg awk nk..awk dh xbg tnggu awk..awk dh xbg bharap kat awk..knapa smua ni jd time sy tngah study ag..hbs la result kali ni..sy dh sem akhir dh awk..at least awk ada tok bg smngat kat sy mcm mna awk tngah study dulu..tp time sy perlukan awk..awk xdk tok sy..sy syg awk..awk sakit sngat hati sya ni..sy tahu awk pon tpaksa trima smua ni kan..asalkan awk bhagia sy snggup lpaskan awk..biarlah kita sama2 tanggung..bila kita dh berani terima cinta,maka kita kna berani dan tabah menerima perpisahan..walaupon awk dh xdkat dngan sy..tp sy sntiasa peluk hati awk dngan doa..doa sjalah senjata sy skrang ni..awk doa sy kuat tau..awk pun tahu kan sy xkuat,,yg kuatnya,,kuat nangis..hehe..biaq bengkak mata ni..haha..sy rindu awk..rindu nk kuar nga awk,,gelak sama2,tngkap gmbaq bnyak2,wat perangai gila2 sama2,,rindunya ya ALLAH..tabahkan lah hati hamba mu ini...