BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 9 November 2011

kerinduan kepada 2 insan yg aq syg..

aq rindu sngt kat 2owng insn ny..rndu sngt2 kat diowg..diowg tu pak menakan aq(pak sedara)..diowng rpat sngat ngan aq,,,bla diowng dh bkerja mla la tmbul ksnyian dlm dri ny..ummm dlu time diowg blom bkerja diowng sllu bwk aq g jln2...skurunk dh xdew dh owg nk bwk aq p jln2..nk tngok x pic diowg,,,meh aq tnjuk:)


ny pak tam aq...dya ny kjew jd polis...yg ny la yg sllu bwk aq p jln2..dsbbkn aq xdk abg..p.tam aq ny aq dh anggp mcm abg kndung aq sndiri dh...wlaupown pda hkikatny dya just p.mnakan aq jew...syg dya...

yg ny plak p.cik aq..wlaupown aq jrng jumpa nga dya...but aq rndu kat dya..dya tentera..dya ny lau bab kcau owg bg kat dya..huhuhu

MISS THEM SO MUCH<3<3

Kebahagiaan dan juga cinta

Carilah seseorang yang boleh membuatkan kamu tersenyum kerana ia cuma memerlukan sekuntum senyuman untuk mencerahkan hari yg suram.

Kemudian akan tiba satu ketika didalam kehidupan manusia, apabila kamu teramat rindukan seseorang sehingga kamu ingin menggapainya dari mimpi dan memeluknya dengan sebenar.

Di saat itu,mimpilah apa yang kamu inginkan, pergilah ke mana-mana yg kamu ingin tuju dan jadilah apa yg kamu inginkan kerana kamu hanya memiliki satu kehidupan dan satu peluang untuk melakukan semua perkara yang ingin kamu lakukan.

Semoga kamu memiliki kebahagiaan yg cukup untuk membuatkan diri kamu menarik, percubaan yg cukup utk membuatkan kamu kuat, kesedihan yg cukup utk memastikan kamu adalah seorang insan berguna, dan harapan yg cukup utk membuatkan kamu bahagia.

Tapi anda mesti ingat,Kebahagiaan seseorang manusia tidak semestinya dalam memiliki segala yg terbaik. Mereka hanya membuat yg terbaik dalam kehidupan yg akan datang dalam hidup mereka.

Tapi,yang paling penting, Kebahagiaan terletak kepada mereka yg menangis, mereka yg terluka, mereka yang telah mencari dan mereka yg telah mencuba. Hanya mereka yg memahami apa itu erti KEBAHAGIAAN akan memperoleh ape yg di hajati.


Sama juga seperti CINTA.! CINTA x dapat dilihat, tapi CINTA dpt dirasa..Manakala ILMU dpt di timba dan akan di bawa hingga ke akhirnya..


Apa yg pasti, "CINTA itu ILUSI, ILMU itu Abadi"...